Dirigent

AMDG staat sinds september 2014 onder leiding van Gido van Schijndel.

Foto voorzitterGido (1981)  is geboren en getogen in Dinxperlo. Hij komt uit een muzikaal gezin. Zijn vader heeft altijd al muziek gemaakt en is ook als dirigent actief. Dan kan het ook niet anders dan dat zijn 4 zoons ook muziek gaan maken, allemaal bij Fanfareorkest Psalm 150 in Dinxperlo. Gido is nog steeds spelend lid bij deze vereniging op de trombone en dirigeert de jeugd.

Hij heeft op het conservatorium van Arnhem de trombonestudie gevolgd bij Jilt Jansma en in 2006 afgesloten. Hij heeft 3,5 jaar als trombonist gespeeld bij het Trompetterkorps der Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht. Het dirigeren begon steeds meer te interesseren en in 2003 is hij gestart met  de studie HaFaBra- directie in Zwolle bij Alex Schillings en Arnold Span. Ook is hij in deze periode het jeugdorkest van Psalm 150 gaan dirigeren 

Naast het dirigeren van Muziekvereniging AMDG Wehl en het C- en B-orkest van Psalm 150 is hij momenteel ook dirigent van  Excelsior Twello, Fanfare Antonius uit Vragender en als Grootkoper docent verbonden aan de Muziekschool Oost-Gelderland.